Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499
Title: | Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок |
Authors: | Мардар, М. Р. Валевська, Л. О. |
Keywords: | крохмаль;екструдовані зернові продукти;екструдування |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Мардар М. Р., Валевська Л. О. Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 51-55. |
Abstract: | Представлено результати досліджень зміни властивостей і
структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час
екструдування у присутності добавок. In the article presents results of changes in the properties and structure of starch extruded cereal products in extrusion in the presence of additives. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_11.pdf | 165.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.