Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМардар, М. Р.-
dc.contributor.authorВалевська, Л. О.-
dc.date.accessioned2022-09-08T14:22:40Z-
dc.date.available2022-09-08T14:22:40Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМардар М. Р., Валевська Л. О. Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 51-55.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499-
dc.description.abstractПредставлено результати досліджень зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування у присутності добавок.uk_UA
dc.description.abstractIn the article presents results of changes in the properties and structure of starch extruded cereal products in extrusion in the presence of additives.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкрохмальuk_UA
dc.subjectекструдовані зернові продуктиuk_UA
dc.subjectекструдуванняuk_UA
dc.titleЗміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_11.pdf165.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.