Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мардар, М. Р. | - |
dc.contributor.author | Валевська, Л. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-08T14:22:40Z | - |
dc.date.available | 2022-09-08T14:22:40Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Мардар М. Р., Валевська Л. О. Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 51-55. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499 | - |
dc.description.abstract | Представлено результати досліджень зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування у присутності добавок. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article presents results of changes in the properties and structure of starch extruded cereal products in extrusion in the presence of additives. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | крохмаль | uk_UA |
dc.subject | екструдовані зернові продукти | uk_UA |
dc.subject | екструдування | uk_UA |
dc.title | Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_11.pdf | 165.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.