Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499
Название: Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок
Авторы: Мардар, М. Р.
Валевська, Л. О.
Ключевые слова: крохмаль;екструдовані зернові продукти;екструдування
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Мардар М. Р., Валевська Л. О. Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 51-55.
Краткий осмотр (реферат): Представлено результати досліджень зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування у присутності добавок.
In the article presents results of changes in the properties and structure of starch extruded cereal products in extrusion in the presence of additives.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_11.pdf165.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.