Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499
Название: | Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок |
Авторы: | Мардар, М. Р. Валевська, Л. О. |
Ключевые слова: | крохмаль;екструдовані зернові продукти;екструдування |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Мардар М. Р., Валевська Л. О. Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 51-55. |
Краткий осмотр (реферат): | Представлено результати досліджень зміни властивостей і
структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час
екструдування у присутності добавок. In the article presents results of changes in the properties and structure of starch extruded cereal products in extrusion in the presence of additives. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_11.pdf | 165.94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.