Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64907
Назва: | Вплив часу перебування розчину у випарній установці цукрового заводу на показники якості процесу випарювання |
Автори: | Ляшенко, С. О. Фесенко, А. М. Кімсь, В. М. Коваленко, А. О. |
Дата публікації: | кві-2025 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Ляшенко С. О., Фесенко А. М., Кісь В. М., Коваленко А. О. Вплив часу перебування розчину у випарній установці цукрового заводу на показники якості процесу випарювання. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 121-122. |
Короткий огляд (реферат): | The paper examines issues related to improving the quality indicators of juice during evaporation in an evaporator. The main approaches to determining the evaporation time in the evaporator and its impact on juice quality indicators are considered. The main ways of increasing the efficiency of control of the evaporation plant operation according to time indicators are proposed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64907 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-121-122.pdf | 124.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.