Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64907
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛяшенко, С. О.-
dc.contributor.authorФесенко, А. М.-
dc.contributor.authorКімсь, В. М.-
dc.contributor.authorКоваленко, А. О.-
dc.date.accessioned2025-04-14T11:54:29Z-
dc.date.available2025-04-14T11:54:29Z-
dc.date.issued2025-04-
dc.identifier.citationЛяшенко С. О., Фесенко А. М., Кісь В. М., Коваленко А. О. Вплив часу перебування розчину у випарній установці цукрового заводу на показники якості процесу випарювання. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 121-122.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64907-
dc.description.abstractThe paper examines issues related to improving the quality indicators of juice during evaporation in an evaporator. The main approaches to determining the evaporation time in the evaporator and its impact on juice quality indicators are considered. The main ways of increasing the efficiency of control of the evaporation plant operation according to time indicators are proposed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleВплив часу перебування розчину у випарній установці цукрового заводу на показники якості процесу випарюванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-121-122.pdf124.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.