Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64907
Название: | Вплив часу перебування розчину у випарній установці цукрового заводу на показники якості процесу випарювання |
Авторы: | Ляшенко, С. О. Фесенко, А. М. Кімсь, В. М. Коваленко, А. О. |
Дата публикации: | апр-2025 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Ляшенко С. О., Фесенко А. М., Кісь В. М., Коваленко А. О. Вплив часу перебування розчину у випарній установці цукрового заводу на показники якості процесу випарювання. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 121-122. |
Краткий осмотр (реферат): | The paper examines issues related to improving the quality indicators of juice during evaporation in an evaporator. The main approaches to determining the evaporation time in the evaporator and its impact on juice quality indicators are considered. The main ways of increasing the efficiency of control of the evaporation plant operation according to time indicators are proposed. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64907 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-121-122.pdf | 124.67 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.