Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64907
Title: | Вплив часу перебування розчину у випарній установці цукрового заводу на показники якості процесу випарювання |
Authors: | Ляшенко, С. О. Фесенко, А. М. Кімсь, В. М. Коваленко, А. О. |
Issue Date: | Apr-2025 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Ляшенко С. О., Фесенко А. М., Кісь В. М., Коваленко А. О. Вплив часу перебування розчину у випарній установці цукрового заводу на показники якості процесу випарювання. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 121-122. |
Abstract: | The paper examines issues related to improving the quality indicators of juice during evaporation in an evaporator. The main approaches to determining the evaporation time in the evaporator and its impact on juice quality indicators are considered. The main ways of increasing the efficiency of control of the evaporation plant operation according to time indicators are proposed. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64907 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-121-122.pdf | 124.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.