Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6482
Назва: | Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарства |
Автори: | Сибірякова, І. Г. Кочарова, Т. Р. |
Ключові слова: | системи управління ресурсами підприємства;галузі харчування і ресторанного господарства |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 502-509. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено огляд існуючих систем управління ресурсами
підприємства, інтегрованих у галузі харчування і ресторанного господарства. A review of existing enterprise resource planning system, integrated in food and restaurant management. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6482 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_84.pdf | 178.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.