Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6482
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСибірякова, І. Г.-
dc.contributor.authorКочарова, Т. Р.-
dc.date.accessioned2022-09-08T10:13:40Z-
dc.date.available2022-09-08T10:13:40Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 502-509.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6482-
dc.description.abstractПроведено огляд існуючих систем управління ресурсами підприємства, інтегрованих у галузі харчування і ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractA review of existing enterprise resource planning system, integrated in food and restaurant management.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсистеми управління ресурсами підприємстваuk_UA
dc.subjectгалузі харчування і ресторанного господарстваuk_UA
dc.titleПерспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_84.pdf178.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.