Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6482
Название: Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарства
Авторы: Сибірякова, І. Г.
Кочарова, Т. Р.
Ключевые слова: системи управління ресурсами підприємства;галузі харчування і ресторанного господарства
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 502-509.
Краткий осмотр (реферат): Проведено огляд існуючих систем управління ресурсами підприємства, інтегрованих у галузі харчування і ресторанного господарства.
A review of existing enterprise resource planning system, integrated in food and restaurant management.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6482
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_84.pdf178.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.