Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6479
Назва: Дослідження показників якості керамічних виробів
Автори: Колесник, Т. Л.
Іванова, А. А.
Ключові слова: керамічні вироби;якість;тарілки мілкі столові
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Колесник Т. Л., Іванова А. А. Дослідження показників якості керамічних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 482-488.
Короткий огляд (реферат): Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості керамічних виробів (мілких столових тарілок з фарфору, фаянсу та майоліки) вітчизняних виробників.
The organoleptical and physical and chemical indices of quality of ceramic wares (shallow table plates from porcelain, glazed pottery and majolica) of domestic producers are investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6479
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_81.pdf167.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.