Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6479
Название: Дослідження показників якості керамічних виробів
Авторы: Колесник, Т. Л.
Іванова, А. А.
Ключевые слова: керамічні вироби;якість;тарілки мілкі столові
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Колесник Т. Л., Іванова А. А. Дослідження показників якості керамічних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 482-488.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості керамічних виробів (мілких столових тарілок з фарфору, фаянсу та майоліки) вітчизняних виробників.
The organoleptical and physical and chemical indices of quality of ceramic wares (shallow table plates from porcelain, glazed pottery and majolica) of domestic producers are investigated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6479
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_81.pdf167.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.