Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6479
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолесник, Т. Л.-
dc.contributor.authorІванова, А. А.-
dc.date.accessioned2022-09-08T09:34:58Z-
dc.date.available2022-09-08T09:34:58Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКолесник Т. Л., Іванова А. А. Дослідження показників якості керамічних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 482-488.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6479-
dc.description.abstractДосліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості керамічних виробів (мілких столових тарілок з фарфору, фаянсу та майоліки) вітчизняних виробників.uk_UA
dc.description.abstractThe organoleptical and physical and chemical indices of quality of ceramic wares (shallow table plates from porcelain, glazed pottery and majolica) of domestic producers are investigated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкерамічні виробиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectтарілки мілкі столовіuk_UA
dc.titleДослідження показників якості керамічних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_81.pdf167.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.