Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6479
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колесник, Т. Л. | - |
dc.contributor.author | Іванова, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-08T09:34:58Z | - |
dc.date.available | 2022-09-08T09:34:58Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Колесник Т. Л., Іванова А. А. Дослідження показників якості керамічних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 482-488. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6479 | - |
dc.description.abstract | Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості керамічних виробів (мілких столових тарілок з фарфору, фаянсу та майоліки) вітчизняних виробників. | uk_UA |
dc.description.abstract | The organoleptical and physical and chemical indices of quality of ceramic wares (shallow table plates from porcelain, glazed pottery and majolica) of domestic producers are investigated. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | керамічні вироби | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | тарілки мілкі столові | uk_UA |
dc.title | Дослідження показників якості керамічних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_81.pdf | 167.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.