Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6459
Назва: | Пошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоїв |
Автори: | Тюрікова, І. С. |
Ключові слова: | розширення асортименту продуктів;продукти пробіотичні;перикарп волоського горіха;напої |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Тюрікова І. С. Пошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 453-458. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто можливості розширення асортименту продуктів
пробіотичного характеру на основі перикарпу волоського горіха. Підібрано
співвідношення компонентів для напоїв. Встановлено органолептичні та
фізико-хімічні показники досліджених зразків. Possibilities of expansion of assortment of products of probiotichnogo direction on the basis of perikarpu walnut are considered. Correlations of components for drinks are suggested. Organoleptic and physical and chemical indexes of pre-production models are defined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6459 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_76.pdf | 166.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.