Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6459
Название: Пошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоїв
Авторы: Тюрікова, І. С.
Ключевые слова: розширення асортименту продуктів;продукти пробіотичні;перикарп волоського горіха;напої
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Тюрікова І. С. Пошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 453-458.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливості розширення асортименту продуктів пробіотичного характеру на основі перикарпу волоського горіха. Підібрано співвідношення компонентів для напоїв. Встановлено органолептичні та фізико-хімічні показники досліджених зразків.
Possibilities of expansion of assortment of products of probiotichnogo direction on the basis of perikarpu walnut are considered. Correlations of components for drinks are suggested. Organoleptic and physical and chemical indexes of pre-production models are defined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6459
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_76.pdf166.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.