Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6459
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТюрікова, І. С.-
dc.date.accessioned2022-09-07T19:05:42Z-
dc.date.available2022-09-07T19:05:42Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationТюрікова І. С. Пошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 453-458.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6459-
dc.description.abstractРозглянуто можливості розширення асортименту продуктів пробіотичного характеру на основі перикарпу волоського горіха. Підібрано співвідношення компонентів для напоїв. Встановлено органолептичні та фізико-хімічні показники досліджених зразків.uk_UA
dc.description.abstractPossibilities of expansion of assortment of products of probiotichnogo direction on the basis of perikarpu walnut are considered. Correlations of components for drinks are suggested. Organoleptic and physical and chemical indexes of pre-production models are defined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectрозширення асортименту продуктівuk_UA
dc.subjectпродукти пробіотичніuk_UA
dc.subjectперикарп волоського горіхаuk_UA
dc.subjectнапоїuk_UA
dc.titleПошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_76.pdf166.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.