Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6459
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тюрікова, І. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-07T19:05:42Z | - |
dc.date.available | 2022-09-07T19:05:42Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Тюрікова І. С. Пошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 453-458. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6459 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто можливості розширення асортименту продуктів пробіотичного характеру на основі перикарпу волоського горіха. Підібрано співвідношення компонентів для напоїв. Встановлено органолептичні та фізико-хімічні показники досліджених зразків. | uk_UA |
dc.description.abstract | Possibilities of expansion of assortment of products of probiotichnogo direction on the basis of perikarpu walnut are considered. Correlations of components for drinks are suggested. Organoleptic and physical and chemical indexes of pre-production models are defined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | розширення асортименту продуктів | uk_UA |
dc.subject | продукти пробіотичні | uk_UA |
dc.subject | перикарп волоського горіха | uk_UA |
dc.subject | напої | uk_UA |
dc.title | Пошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоїв | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_76.pdf | 166.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.