Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6457
Назва: Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію
Автори: Мазуренко, І. К.
Ключові слова: консервовані продукти;харчування дітей;залізодефіцитна анемія
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Мазуренко І. К. Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 443-447.
Короткий огляд (реферат): Науково обґрунтовано проблему впровадження промислового виробництва консервованих продуктів для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію.
It was scientifically grounded the problem of industrial introduction of canned foods for the children ill with the iron-deficiency anaemia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6457
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_74.pdf157.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.