Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6457
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мазуренко, І. К. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-07T18:39:37Z | - |
dc.date.available | 2022-09-07T18:39:37Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Мазуренко І. К. Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 443-447. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6457 | - |
dc.description.abstract | Науково обґрунтовано проблему впровадження промислового виробництва консервованих продуктів для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію. | uk_UA |
dc.description.abstract | It was scientifically grounded the problem of industrial introduction of canned foods for the children ill with the iron-deficiency anaemia. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | консервовані продукти | uk_UA |
dc.subject | харчування дітей | uk_UA |
dc.subject | залізодефіцитна анемія | uk_UA |
dc.title | Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_74.pdf | 157.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.