Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6457
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМазуренко, І. К.-
dc.date.accessioned2022-09-07T18:39:37Z-
dc.date.available2022-09-07T18:39:37Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМазуренко І. К. Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 443-447.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6457-
dc.description.abstractНауково обґрунтовано проблему впровадження промислового виробництва консервованих продуктів для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію.uk_UA
dc.description.abstractIt was scientifically grounded the problem of industrial introduction of canned foods for the children ill with the iron-deficiency anaemia.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectконсервовані продуктиuk_UA
dc.subjectхарчування дітейuk_UA
dc.subjectзалізодефіцитна анеміяuk_UA
dc.titleКонсервовані продукти для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анеміюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_74.pdf157.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.