Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6457
Название: Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію
Авторы: Мазуренко, І. К.
Ключевые слова: консервовані продукти;харчування дітей;залізодефіцитна анемія
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Мазуренко І. К. Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 443-447.
Краткий осмотр (реферат): Науково обґрунтовано проблему впровадження промислового виробництва консервованих продуктів для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію.
It was scientifically grounded the problem of industrial introduction of canned foods for the children ill with the iron-deficiency anaemia.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6457
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_74.pdf157.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.