Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6455
Назва: Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу
Автори: Дубініна, А. А.
Щербакова, Т. В.
Селютіна, Г. А.
Ключові слова: спектрофотометричний метод;оцінка кольору продукції;рослинна сировина
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А. Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 429-435.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати використання спектрофотометричного методу для оцінки кольору продукції з рослинної сировини за допомогою кольоропараметричних характеристик.
There are given the color estimation results of plant products by means of spectrophotometric characteristics.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6455
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_72.pdf208.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.