Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6455
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorЩербакова, Т. В.-
dc.contributor.authorСелютіна, Г. А.-
dc.date.accessioned2022-09-07T18:04:32Z-
dc.date.available2022-09-07T18:04:32Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А. Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 429-435.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6455-
dc.description.abstractНаведено результати використання спектрофотометричного методу для оцінки кольору продукції з рослинної сировини за допомогою кольоропараметричних характеристик.uk_UA
dc.description.abstractThere are given the color estimation results of plant products by means of spectrophotometric characteristics.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectспектрофотометричний методuk_UA
dc.subjectоцінка кольору продукціїuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.titleОцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_72.pdf208.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.