Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6455
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, А. А. | - |
dc.contributor.author | Щербакова, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Селютіна, Г. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-07T18:04:32Z | - |
dc.date.available | 2022-09-07T18:04:32Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А. Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 429-435. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6455 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати використання спектрофотометричного методу для оцінки кольору продукції з рослинної сировини за допомогою кольоропараметричних характеристик. | uk_UA |
dc.description.abstract | There are given the color estimation results of plant products by means of spectrophotometric characteristics. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | спектрофотометричний метод | uk_UA |
dc.subject | оцінка кольору продукції | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.title | Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_72.pdf | 208.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.