Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6455
Название: Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу
Авторы: Дубініна, А. А.
Щербакова, Т. В.
Селютіна, Г. А.
Ключевые слова: спектрофотометричний метод;оцінка кольору продукції;рослинна сировина
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А. Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 429-435.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати використання спектрофотометричного методу для оцінки кольору продукції з рослинної сировини за допомогою кольоропараметричних характеристик.
There are given the color estimation results of plant products by means of spectrophotometric characteristics.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6455
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_72.pdf208.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.