Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6455
Название: | Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу |
Авторы: | Дубініна, А. А. Щербакова, Т. В. Селютіна, Г. А. |
Ключевые слова: | спектрофотометричний метод;оцінка кольору продукції;рослинна сировина |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А. Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 429-435. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено результати використання спектрофотометричного
методу для оцінки кольору продукції з рослинної сировини за допомогою
кольоропараметричних характеристик. There are given the color estimation results of plant products by means of spectrophotometric characteristics. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6455 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_72.pdf | 208.22 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.