Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6453
Назва: | Дослідження гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок для визначення умов їх зберігання |
Автори: | Євлаш, В. В. Акмен, В. О. Дьяков, О. Г. |
Ключові слова: | залізовмісні дієтичні добавки;«Калгем»;«Редгем»;«Фітогем»;умови зберігання |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Євлаш В. В., Акмен В. О., Дьяков О. Г. Дослідження гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок для визначення умов їх зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 418-423. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати досліджень гігроскопічних властивостей
залізовмісних дієтичних добавок «Калгем», «Редгем», «Фітогем». Визначено
умови їх зберігання. Authors in the article conduct researches of hygroscopic properties of іroncontaining dietary additions of «Fitogem», «Kalgem», «Redgem». Coming the conducted researches the terms of storage of additions are certain. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6453 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_70.pdf | 230.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.