Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6453
Название: Дослідження гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок для визначення умов їх зберігання
Авторы: Євлаш, В. В.
Акмен, В. О.
Дьяков, О. Г.
Ключевые слова: залізовмісні дієтичні добавки;«Калгем»;«Редгем»;«Фітогем»;умови зберігання
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Євлаш В. В., Акмен В. О., Дьяков О. Г. Дослідження гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок для визначення умов їх зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 418-423.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок «Калгем», «Редгем», «Фітогем». Визначено умови їх зберігання.
Authors in the article conduct researches of hygroscopic properties of іroncontaining dietary additions of «Fitogem», «Kalgem», «Redgem». Coming the conducted researches the terms of storage of additions are certain.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6453
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_70.pdf230.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.