Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6453
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorАкмен, В. О.-
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.date.accessioned2022-09-07T17:41:06Z-
dc.date.available2022-09-07T17:41:06Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Акмен В. О., Дьяков О. Г. Дослідження гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок для визначення умов їх зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 418-423.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6453-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок «Калгем», «Редгем», «Фітогем». Визначено умови їх зберігання.uk_UA
dc.description.abstractAuthors in the article conduct researches of hygroscopic properties of іroncontaining dietary additions of «Fitogem», «Kalgem», «Redgem». Coming the conducted researches the terms of storage of additions are certain.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзалізовмісні дієтичні добавкиuk_UA
dc.subject«Калгем»uk_UA
dc.subject«Редгем»uk_UA
dc.subject«Фітогем»uk_UA
dc.subjectумови зберіганняuk_UA
dc.titleДослідження гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок для визначення умов їх зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_70.pdf230.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.