Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6452
Назва: | Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи |
Автори: | Погожих, М. І. Цуркан, М. М. |
Ключові слова: | сушіння;харчова сировина;сушильний агент |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Погожих М. І., Цуркан М. М. Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 412-417. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено алгоритм визначення термодинамічного потенціалу
модельної системи яку являють собою харчова сировина, яка зневоднюється,
та сушильний агент і математичний аналіз його зміни у процесі сушіння. The algorithm of determination of thermodynamics potential of the model system which are food raw material, that is dehydrated, with a drying agent and mathematical analysis of his change in the process of drying is resulted in the article. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6452 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_69.pdf | 237.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.