Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6452
Название: Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи
Авторы: Погожих, М. І.
Цуркан, М. М.
Ключевые слова: сушіння;харчова сировина;сушильний агент
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погожих М. І., Цуркан М. М. Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 412-417.
Краткий осмотр (реферат): Наведено алгоритм визначення термодинамічного потенціалу модельної системи яку являють собою харчова сировина, яка зневоднюється, та сушильний агент і математичний аналіз його зміни у процесі сушіння.
The algorithm of determination of thermodynamics potential of the model system which are food raw material, that is dehydrated, with a drying agent and mathematical analysis of his change in the process of drying is resulted in the article.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6452
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_69.pdf237.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.