Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6452
Название: | Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи |
Авторы: | Погожих, М. І. Цуркан, М. М. |
Ключевые слова: | сушіння;харчова сировина;сушильний агент |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Погожих М. І., Цуркан М. М. Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 412-417. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено алгоритм визначення термодинамічного потенціалу
модельної системи яку являють собою харчова сировина, яка зневоднюється,
та сушильний агент і математичний аналіз його зміни у процесі сушіння. The algorithm of determination of thermodynamics potential of the model system which are food raw material, that is dehydrated, with a drying agent and mathematical analysis of his change in the process of drying is resulted in the article. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6452 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_69.pdf | 237.55 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.