Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6452
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorЦуркан, М. М.-
dc.date.accessioned2022-09-07T17:14:37Z-
dc.date.available2022-09-07T17:14:37Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Цуркан М. М. Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 412-417.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6452-
dc.description.abstractНаведено алгоритм визначення термодинамічного потенціалу модельної системи яку являють собою харчова сировина, яка зневоднюється, та сушильний агент і математичний аналіз його зміни у процесі сушіння.uk_UA
dc.description.abstractThe algorithm of determination of thermodynamics potential of the model system which are food raw material, that is dehydrated, with a drying agent and mathematical analysis of his change in the process of drying is resulted in the article.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectхарчова сировинаuk_UA
dc.subjectсушильний агентuk_UA
dc.titleПроцес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_69.pdf237.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.