Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6452
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Цуркан, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-07T17:14:37Z | - |
dc.date.available | 2022-09-07T17:14:37Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Погожих М. І., Цуркан М. М. Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 412-417. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6452 | - |
dc.description.abstract | Наведено алгоритм визначення термодинамічного потенціалу модельної системи яку являють собою харчова сировина, яка зневоднюється, та сушильний агент і математичний аналіз його зміни у процесі сушіння. | uk_UA |
dc.description.abstract | The algorithm of determination of thermodynamics potential of the model system which are food raw material, that is dehydrated, with a drying agent and mathematical analysis of his change in the process of drying is resulted in the article. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сушіння | uk_UA |
dc.subject | харчова сировина | uk_UA |
dc.subject | сушильний агент | uk_UA |
dc.title | Процес сушіння як відповідна зміна термодинамічного потенціалу модельної системи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_69.pdf | 237.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.