Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6451
Назва: Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочів
Автори: Головко, М. П.
Захаренко, В. О.
Чуйко, Л. О.
Ключові слова: коефіцієнт дифузії вологи;сушена рослинна сировина;зберігання овочів
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Головко М. П., Захаренко В. О., Чуйко Л. О. Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 406-412.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто вплив різних видів сушіння та сорбційного гістерезису на коефіцієнт дифузії моркви під час її обводнення. Для знаходження коефіцієнта дифузії використовували явний вид диференціальної функції розподілу (ДФР) пор за радіусами. Показано, що значення коефіцієнта дифузії води для сушеної рослинної сировини можуть бути розраховані за ДФР пор за радіусами і кривою водопоглинання.
Influence of different types of drying and sorbtsyonnogo hysteresis is considered on the coefficient of diffusion of carrot during its irrigation. For finding koeffytsyenta diffusion used the obvious type of DFR of pores after radiuses. It is shown that znachenye coefficient of diffusion of water for the dried vegetable raw material of maggot' to be expected on DFR of pores on radiuses and curve of vodopogloschenyya.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6451
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_68.pdf328.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.