Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6451
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorЗахаренко, В. О.-
dc.contributor.authorЧуйко, Л. О.-
dc.date.accessioned2022-09-07T16:41:57Z-
dc.date.available2022-09-07T16:41:57Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Захаренко В. О., Чуйко Л. О. Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 406-412.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6451-
dc.description.abstractРозглянуто вплив різних видів сушіння та сорбційного гістерезису на коефіцієнт дифузії моркви під час її обводнення. Для знаходження коефіцієнта дифузії використовували явний вид диференціальної функції розподілу (ДФР) пор за радіусами. Показано, що значення коефіцієнта дифузії води для сушеної рослинної сировини можуть бути розраховані за ДФР пор за радіусами і кривою водопоглинання.uk_UA
dc.description.abstractInfluence of different types of drying and sorbtsyonnogo hysteresis is considered on the coefficient of diffusion of carrot during its irrigation. For finding koeffytsyenta diffusion used the obvious type of DFR of pores after radiuses. It is shown that znachenye coefficient of diffusion of water for the dried vegetable raw material of maggot' to be expected on DFR of pores on radiuses and curve of vodopogloschenyya.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкоефіцієнт дифузії вологиuk_UA
dc.subjectсушена рослинна сировинаuk_UA
dc.subjectзберігання овочівuk_UA
dc.titleВплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_68.pdf328.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.