Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6451
Название: Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочів
Авторы: Головко, М. П.
Захаренко, В. О.
Чуйко, Л. О.
Ключевые слова: коефіцієнт дифузії вологи;сушена рослинна сировина;зберігання овочів
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Головко М. П., Захаренко В. О., Чуйко Л. О. Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 406-412.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто вплив різних видів сушіння та сорбційного гістерезису на коефіцієнт дифузії моркви під час її обводнення. Для знаходження коефіцієнта дифузії використовували явний вид диференціальної функції розподілу (ДФР) пор за радіусами. Показано, що значення коефіцієнта дифузії води для сушеної рослинної сировини можуть бути розраховані за ДФР пор за радіусами і кривою водопоглинання.
Influence of different types of drying and sorbtsyonnogo hysteresis is considered on the coefficient of diffusion of carrot during its irrigation. For finding koeffytsyenta diffusion used the obvious type of DFR of pores after radiuses. It is shown that znachenye coefficient of diffusion of water for the dried vegetable raw material of maggot' to be expected on DFR of pores on radiuses and curve of vodopogloschenyya.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6451
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_68.pdf328.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.