Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6449
Назва: Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву
Автори: Черевко, О. І.
Маяк, В. І.
Смілик, М. М.
Постольнік, Д. В.
Сардоров, А. М.
Ключові слова: конфітюр сухий;швидкість зсуву;напруження зсуву
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Маяк В. І., Смілик М. М., Постольнік Д. В., Сардоров А. М. Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 396-401.
Короткий огляд (реферат): Досліджено залежності напруги зсуву сухого конфітюру (CК) від швидкості зсуву. За новою технологією було отримано залежності які дозволяють розраховувати величину напруження зсуву за різних значень швидкості зсуву для будь-якого СК.
In this study, we investigated dependence of shear stress of dry komfityuru of shear rate. As new technology has been received depending for calculating the value of the shear stress at different values of shear rate for all UK.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6449
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_66.pdf302.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.