Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6449
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorМаяк, В. І.-
dc.contributor.authorСмілик, М. М.-
dc.contributor.authorПостольнік, Д. В.-
dc.contributor.authorСардоров, А. М.-
dc.date.accessioned2022-09-07T15:54:06Z-
dc.date.available2022-09-07T15:54:06Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Маяк В. І., Смілик М. М., Постольнік Д. В., Сардоров А. М. Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 396-401.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6449-
dc.description.abstractДосліджено залежності напруги зсуву сухого конфітюру (CК) від швидкості зсуву. За новою технологією було отримано залежності які дозволяють розраховувати величину напруження зсуву за різних значень швидкості зсуву для будь-якого СК.uk_UA
dc.description.abstractIn this study, we investigated dependence of shear stress of dry komfityuru of shear rate. As new technology has been received depending for calculating the value of the shear stress at different values of shear rate for all UK.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectконфітюр сухийuk_UA
dc.subjectшвидкість зсувуuk_UA
dc.subjectнапруження зсувуuk_UA
dc.titleДослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсувуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_66.pdf302.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.