Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6449
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Маяк, В. І. | - |
dc.contributor.author | Смілик, М. М. | - |
dc.contributor.author | Постольнік, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Сардоров, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-07T15:54:06Z | - |
dc.date.available | 2022-09-07T15:54:06Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Маяк В. І., Смілик М. М., Постольнік Д. В., Сардоров А. М. Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 396-401. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6449 | - |
dc.description.abstract | Досліджено залежності напруги зсуву сухого конфітюру (CК) від швидкості зсуву. За новою технологією було отримано залежності які дозволяють розраховувати величину напруження зсуву за різних значень швидкості зсуву для будь-якого СК. | uk_UA |
dc.description.abstract | In this study, we investigated dependence of shear stress of dry komfityuru of shear rate. As new technology has been received depending for calculating the value of the shear stress at different values of shear rate for all UK. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | конфітюр сухий | uk_UA |
dc.subject | швидкість зсуву | uk_UA |
dc.subject | напруження зсуву | uk_UA |
dc.title | Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_66.pdf | 302.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.