Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6449
Название: Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву
Авторы: Черевко, О. І.
Маяк, В. І.
Смілик, М. М.
Постольнік, Д. В.
Сардоров, А. М.
Ключевые слова: конфітюр сухий;швидкість зсуву;напруження зсуву
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черевко О. І., Маяк В. І., Смілик М. М., Постольнік Д. В., Сардоров А. М. Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 396-401.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено залежності напруги зсуву сухого конфітюру (CК) від швидкості зсуву. За новою технологією було отримано залежності які дозволяють розраховувати величину напруження зсуву за різних значень швидкості зсуву для будь-якого СК.
In this study, we investigated dependence of shear stress of dry komfityuru of shear rate. As new technology has been received depending for calculating the value of the shear stress at different values of shear rate for all UK.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6449
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_66.pdf302.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.