Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6448
Назва: Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктів
Автори: Чагаровський, О. П.
Рибачук, О. І.
Ключові слова: подовження термінів зберігання;м’ясні вироби;терміни придатності;безпечність
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Чагаровський О. П., Рибачук О. І. Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 393-397.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання подовження термінів зберігання м’ясних виробів з точки зору «бар’єрних» технологій. Визначено основні «бар’єри», що впливають на якість та мікробіологічну безпечність м’ясних продуктів під час їх зберігання. Показано, що, користуючись визначеними «бар’єрами», можна цілеспрямовано регулювати терміни придатності всіх, без виключення, м’ясних виробів.
We have covered the matter of extending shelf life of meat products in terms of "hurdle technologies”. We have determined the main "barriers" that affect on the quality of meat products during their storage. It is shown that by using the mentioned hurdles it is possible purposefully adjust expiration dates of all meat products without exception.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6448
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_65.pdf181.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.