Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6448
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧагаровський, О. П.-
dc.contributor.authorРибачук, О. І.-
dc.date.accessioned2022-09-07T15:40:15Z-
dc.date.available2022-09-07T15:40:15Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЧагаровський О. П., Рибачук О. І. Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 393-397.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6448-
dc.description.abstractРозглянуто питання подовження термінів зберігання м’ясних виробів з точки зору «бар’єрних» технологій. Визначено основні «бар’єри», що впливають на якість та мікробіологічну безпечність м’ясних продуктів під час їх зберігання. Показано, що, користуючись визначеними «бар’єрами», можна цілеспрямовано регулювати терміни придатності всіх, без виключення, м’ясних виробів.uk_UA
dc.description.abstractWe have covered the matter of extending shelf life of meat products in terms of "hurdle technologies”. We have determined the main "barriers" that affect on the quality of meat products during their storage. It is shown that by using the mentioned hurdles it is possible purposefully adjust expiration dates of all meat products without exception.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectподовження термінів зберіганняuk_UA
dc.subjectм’ясні виробиuk_UA
dc.subjectтерміни придатностіuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.titleОсновні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_65.pdf181.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.