Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6448
Название: Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктів
Авторы: Чагаровський, О. П.
Рибачук, О. І.
Ключевые слова: подовження термінів зберігання;м’ясні вироби;терміни придатності;безпечність
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Чагаровський О. П., Рибачук О. І. Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 393-397.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання подовження термінів зберігання м’ясних виробів з точки зору «бар’єрних» технологій. Визначено основні «бар’єри», що впливають на якість та мікробіологічну безпечність м’ясних продуктів під час їх зберігання. Показано, що, користуючись визначеними «бар’єрами», можна цілеспрямовано регулювати терміни придатності всіх, без виключення, м’ясних виробів.
We have covered the matter of extending shelf life of meat products in terms of "hurdle technologies”. We have determined the main "barriers" that affect on the quality of meat products during their storage. It is shown that by using the mentioned hurdles it is possible purposefully adjust expiration dates of all meat products without exception.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6448
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_65.pdf181.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.