Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6446
Назва: Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варення
Автори: Сесь, А. М.
Піддубний, В. В.
Даниленко, Л. В.
Ключові слова: технологія виробництва варення;консервування;осмотичне зневоднювання
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Сесь А. М., Піддубний В. В., Даниленко Л. В. Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 377-384.
Короткий огляд (реферат): Обрано осмотично діючу речовину, досліджено параметри процесу осмотичного зневоднювання і застосовано дані характеристики для технології виробництва варення. Результатами досліджень було підтверджено, що досить великий інтерес у технології консервування харчових продуктів можуть становити яблука як один із найпоширеніших видів сировини для виробництва фруктових концентрованих консервів.
The article is devoted to the choice of osmotically active substance and the study of parameters of osmotic dehydration process and application of these characteristics for technology of jam-making. Results of the study proved that apples as one of the widely spread types of raw materials for production of fruit concentrated preserves are of great importance for technology of foodstuffs canning.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6446
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_63.pdf205.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.