Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6446
Название: Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варення
Авторы: Сесь, А. М.
Піддубний, В. В.
Даниленко, Л. В.
Ключевые слова: технологія виробництва варення;консервування;осмотичне зневоднювання
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Сесь А. М., Піддубний В. В., Даниленко Л. В. Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 377-384.
Краткий осмотр (реферат): Обрано осмотично діючу речовину, досліджено параметри процесу осмотичного зневоднювання і застосовано дані характеристики для технології виробництва варення. Результатами досліджень було підтверджено, що досить великий інтерес у технології консервування харчових продуктів можуть становити яблука як один із найпоширеніших видів сировини для виробництва фруктових концентрованих консервів.
The article is devoted to the choice of osmotically active substance and the study of parameters of osmotic dehydration process and application of these characteristics for technology of jam-making. Results of the study proved that apples as one of the widely spread types of raw materials for production of fruit concentrated preserves are of great importance for technology of foodstuffs canning.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6446
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_63.pdf205.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.