Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6446
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСесь, А. М.-
dc.contributor.authorПіддубний, В. В.-
dc.contributor.authorДаниленко, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-09-07T15:18:28Z-
dc.date.available2022-09-07T15:18:28Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСесь А. М., Піддубний В. В., Даниленко Л. В. Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 377-384.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6446-
dc.description.abstractОбрано осмотично діючу речовину, досліджено параметри процесу осмотичного зневоднювання і застосовано дані характеристики для технології виробництва варення. Результатами досліджень було підтверджено, що досить великий інтерес у технології консервування харчових продуктів можуть становити яблука як один із найпоширеніших видів сировини для виробництва фруктових концентрованих консервів.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to the choice of osmotically active substance and the study of parameters of osmotic dehydration process and application of these characteristics for technology of jam-making. Results of the study proved that apples as one of the widely spread types of raw materials for production of fruit concentrated preserves are of great importance for technology of foodstuffs canning.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництва варенняuk_UA
dc.subjectконсервуванняuk_UA
dc.subjectосмотичне зневоднюванняuk_UA
dc.titleДослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_63.pdf205.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.