Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227
Назва: Гігієна і експертиза харчових продуктів: метод. вказівки
Автори: Жиліна, Валентина Миколаївна
Бусол, Леся Володимирівна
Цивірко, Інна Леонідівна
Париловський, Олександр Іванович
Дегтярьов, Микола Олександрович
Богатирьова, Аліна Михайлівна
Дата публікації: 2025
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Гігієна і експертиза харчових продуктів: метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 211 «Ветеринарна медицина»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: В. М. Жиліна, Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, О. І. Париловський, М. О. Дегтярьов, А. М. Богатирьова. Харків: [б. в.], 2025. 22 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки підготовлено згідно з навчальною програмою дисципліни “Гігієна і експертиза харчових продуктів”. Тематикою курсових робіт охоплено основні теми курсу. Наведено також орієнтовні плани курсових робіт, вимоги до оформлення. Видання призначене здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності «Ветеринарна медицина»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_hihiyena_ekspertyza_211_25.pdf745.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.