Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227
Назва: | Гігієна і експертиза харчових продуктів: метод. вказівки |
Автори: | Жиліна, Валентина Миколаївна Бусол, Леся Володимирівна Цивірко, Інна Леонідівна Париловський, Олександр Іванович Дегтярьов, Микола Олександрович Богатирьова, Аліна Михайлівна |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Харків: б. в. |
Бібліографічний опис: | Гігієна і експертиза харчових продуктів: метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 211 «Ветеринарна медицина»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: В. М. Жиліна, Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, О. І. Париловський, М. О. Дегтярьов, А. М. Богатирьова. Харків: [б. в.], 2025. 22 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки підготовлено згідно з навчальною програмою дисципліни “Гігієна і експертиза харчових продуктів”. Тематикою курсових робіт охоплено основні теми курсу. Наведено також орієнтовні плани курсових робіт, вимоги до оформлення. Видання призначене здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності «Ветеринарна медицина» |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_hihiyena_ekspertyza_211_25.pdf | 745.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.