Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖиліна, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorБусол, Леся Володимирівна-
dc.contributor.authorЦивірко, Інна Леонідівна-
dc.contributor.authorПариловський, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorДегтярьов, Микола Олександрович-
dc.contributor.authorБогатирьова, Аліна Михайлівна-
dc.date.accessioned2025-03-21T14:59:48Z-
dc.date.available2025-03-21T14:59:48Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГігієна і експертиза харчових продуктів: метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 211 «Ветеринарна медицина»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: В. М. Жиліна, Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, О. І. Париловський, М. О. Дегтярьов, А. М. Богатирьова. Харків: [б. в.], 2025. 22 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227-
dc.description.abstractМетодичні вказівки підготовлено згідно з навчальною програмою дисципліни “Гігієна і експертиза харчових продуктів”. Тематикою курсових робіт охоплено основні теми курсу. Наведено також орієнтовні плани курсових робіт, вимоги до оформлення. Видання призначене здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності «Ветеринарна медицина»uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleГігієна і експертиза харчових продуктів: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_hihiyena_ekspertyza_211_25.pdf745.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.