Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жиліна, Валентина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Бусол, Леся Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Цивірко, Інна Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Париловський, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Дегтярьов, Микола Олександрович | - |
dc.contributor.author | Богатирьова, Аліна Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-21T14:59:48Z | - |
dc.date.available | 2025-03-21T14:59:48Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Гігієна і експертиза харчових продуктів: метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 211 «Ветеринарна медицина»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: В. М. Жиліна, Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, О. І. Париловський, М. О. Дегтярьов, А. М. Богатирьова. Харків: [б. в.], 2025. 22 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки підготовлено згідно з навчальною програмою дисципліни “Гігієна і експертиза харчових продуктів”. Тематикою курсових робіт охоплено основні теми курсу. Наведено також орієнтовні плани курсових робіт, вимоги до оформлення. Видання призначене здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності «Ветеринарна медицина» | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: б. в. | uk_UA |
dc.title | Гігієна і експертиза харчових продуктів: метод. вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_hihiyena_ekspertyza_211_25.pdf | 745.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.