Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227
Название: Гігієна і експертиза харчових продуктів: метод. вказівки
Авторы: Жиліна, Валентина Миколаївна
Бусол, Леся Володимирівна
Цивірко, Інна Леонідівна
Париловський, Олександр Іванович
Дегтярьов, Микола Олександрович
Богатирьова, Аліна Михайлівна
Дата публикации: 2025
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Гігієна і експертиза харчових продуктів: метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 211 «Ветеринарна медицина»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: В. М. Жиліна, Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, О. І. Париловський, М. О. Дегтярьов, А. М. Богатирьова. Харків: [б. в.], 2025. 22 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки підготовлено згідно з навчальною програмою дисципліни “Гігієна і експертиза харчових продуктів”. Тематикою курсових робіт охоплено основні теми курсу. Наведено також орієнтовні плани курсових робіт, вимоги до оформлення. Видання призначене здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності «Ветеринарна медицина»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_hihiyena_ekspertyza_211_25.pdf745.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.