Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227
Title: Гігієна і експертиза харчових продуктів: метод. вказівки
Authors: Жиліна, Валентина Миколаївна
Бусол, Леся Володимирівна
Цивірко, Інна Леонідівна
Париловський, Олександр Іванович
Дегтярьов, Микола Олександрович
Богатирьова, Аліна Михайлівна
Issue Date: 2025
Publisher: Харків: б. в.
Citation: Гігієна і експертиза харчових продуктів: метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 211 «Ветеринарна медицина»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: В. М. Жиліна, Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, О. І. Париловський, М. О. Дегтярьов, А. М. Богатирьова. Харків: [б. в.], 2025. 22 с.
Abstract: Методичні вказівки підготовлено згідно з навчальною програмою дисципліни “Гігієна і експертиза харчових продуктів”. Тематикою курсових робіт охоплено основні теми курсу. Наведено також орієнтовні плани курсових робіт, вимоги до оформлення. Видання призначене здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності «Ветеринарна медицина»
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_hihiyena_ekspertyza_211_25.pdf745.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.