Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227
Title: | Гігієна і експертиза харчових продуктів: метод. вказівки |
Authors: | Жиліна, Валентина Миколаївна Бусол, Леся Володимирівна Цивірко, Інна Леонідівна Париловський, Олександр Іванович Дегтярьов, Микола Олександрович Богатирьова, Аліна Михайлівна |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Харків: б. в. |
Citation: | Гігієна і експертиза харчових продуктів: метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 211 «Ветеринарна медицина»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: В. М. Жиліна, Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, О. І. Париловський, М. О. Дегтярьов, А. М. Богатирьова. Харків: [б. в.], 2025. 22 с. |
Abstract: | Методичні вказівки підготовлено згідно з навчальною програмою дисципліни “Гігієна і експертиза харчових продуктів”. Тематикою курсових робіт охоплено основні теми курсу. Наведено також орієнтовні плани курсових робіт, вимоги до оформлення. Видання призначене здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності «Ветеринарна медицина» |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64227 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_hihiyena_ekspertyza_211_25.pdf | 745.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.