Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1582
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Вивчення будови, функціонування та регулювань роторного розрихлювально-сепаруючого культиватора: метод. вказівки | Сиромятников, Юрій Миколайович; Кириченко, Роман Васильович |
2024 | Управління якістю: метод. вказівки | Грідін, Олександр Володимирович |
2024 | Управління персоналом: метод. вказівки | Грідін, Олександр Володимирович |
2024 | Технології управління персоналом та рекрутинг: метод. вказівки | Грідін, Олександр Володимирович |
2024 | Сучасні технології управління персоналом: метод. вказівки | Грідін, Олександр Володимирович |
2024 | Операційний менеджмент: метод. вказівки | Грідін, Олександр Володимирович |
2024 | HR-менеджмент та стратегічне лідерство : метод. вказівки | Грідін, Олександр Володимирович |
2024 | Адміністративний менеджмент: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни | Сагачко, Юлія Миколаївна |
2024 | Адміністративний менеджмент: метод. вказівки для практичних робіт | Сагачко, Юлія Миколаївна |
2020 | Вища математика: метод. рекомендації, спец. 073 «Менеджмент» | Мандражи, Оксана Анатоліївна |
2024 | Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: метод. вказівки до самостійної роботи студентів | Дмитревський, Дмитро В’ячеславович |
2024 | Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: метод.вказівки , спец. 133 «Галузеве машинобудування» | Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Загорулько, Олексій Євгенович |
2024 | Нові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Харчові добавки: доцільність застосування в продуктах оздоровчого харчування» | Погарська, Вікторія Вадимівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Шальопа, Андрій Миколайович |
2024 | Нові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування» | Погарська, Вікторія Вадимівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Шальопа, Андрій Миколайович |
2024 | Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування» | Погарська, Вікторія Вадимівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Погарський, Олексій Сергійович; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2024 | Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» | Погарська, Вікторія Вадимівна; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2024 | Технологія галузі: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» | Погарська, Вікторія Вадимівна; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2023 | Схема діагностики захворювань копит у коней: метод. рекомендації | Агаркова, К. І.; Слюсаренко, Д. В.; Кочевенко, А. С. |
2023 | Диференційна діагностика нестабільності крижово клубового суглоба від інших патологій тазового поясу: методичні рекомендації | Новицький, В. О.; Слюсаренко, Д. В.; Кантемир, О. В. |
2024 | Економічна теорія: метод. рекомендації | Кулініч, Оксана Андріївна; Андросова, Тетяна Василівна; Величко, Катерина Юріївна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1582