Методичні вказівки : [1582] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1582
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Вивчення будови, функціонування та регулювань роторного розрихлювально-сепаруючого культиватора: метод. вказівкиСиромятников, Юрій Миколайович; Кириченко, Роман Васильович
2024Управління якістю: метод. вказівкиГрідін, Олександр Володимирович
2024Управління персоналом: метод. вказівкиГрідін, Олександр Володимирович
2024Технології управління персоналом та рекрутинг: метод. вказівкиГрідін, Олександр Володимирович
2024Сучасні технології управління персоналом: метод. вказівкиГрідін, Олександр Володимирович
2024Операційний менеджмент: метод. вказівкиГрідін, Олександр Володимирович
2024HR-менеджмент та стратегічне лідерство : метод. вказівкиГрідін, Олександр Володимирович
2024Адміністративний менеджмент: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліниСагачко, Юлія Миколаївна
2024Адміністративний менеджмент: метод. вказівки для практичних робітСагачко, Юлія Миколаївна
2020Вища математика: метод. рекомендації, спец. 073 «Менеджмент»Мандражи, Оксана Анатоліївна
2024Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: метод. вказівки до самостійної роботи студентівДмитревський, Дмитро В’ячеславович
2024Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: метод.вказівки , спец. 133 «Галузеве машинобудування»Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Загорулько, Олексій Євгенович
2024Нові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Харчові добавки: доцільність застосування в продуктах оздоровчого харчування»Погарська, Вікторія Вадимівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Шальопа, Андрій Миколайович
2024Нові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування»Погарська, Вікторія Вадимівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Шальопа, Андрій Миколайович
2024Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування»Погарська, Вікторія Вадимівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Погарський, Олексій Сергійович; Лосєва, Світлана Михайлівна
2024Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»Погарська, Вікторія Вадимівна; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2024Технологія галузі: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»Погарська, Вікторія Вадимівна; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2023Схема діагностики захворювань копит у коней: метод. рекомендаціїАгаркова, К. І.; Слюсаренко, Д. В.; Кочевенко, А. С.
2023Диференційна діагностика нестабільності крижово клубового суглоба від інших патологій тазового поясу: методичні рекомендаціїНовицький, В. О.; Слюсаренко, Д. В.; Кантемир, О. В.
2024Економічна теорія: метод. рекомендаціїКулініч, Оксана Андріївна; Андросова, Тетяна Василівна; Величко, Катерина Юріївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1582