Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64147
Назва: Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тіста
Автори: Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Кравченко, О. І.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Олійник С. Г., Степанькова Г. В., Кравченко О. І. Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 86-87.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64147
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_86-87.pdf135.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.