Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [58] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 58
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Пошуково-дослідна робота студентів із розробки молочних продуктів функціонального та оздоровчого призначенняСкрипка, Л. І.; Абрамова, Т. С.; Маліборська, Р. І.
2015Дослідження впливу мікробного полісахариду ксампану на властивості безборошняного тіста для мафінівСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
2015Дослідження вологоутримуючої здатності порошків із виноградних вичавківСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2015Дослідження якості заморожених дрібнодисперсних добавок із фруктівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.
2015Технологія молочно-рослинних функціональних нанонапоїв на основі сироватки молочноїПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.
2015Технологія молочно-рослинних каротиновмісних нанонапоїв на основі сироватки молочноїПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.
2015Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних прянощів як сировини для оздоровчих продуктів харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Юр’єва, О. О.
2015Вивчення впливу кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення на пектинові речовини ягід під час отримання заморожених дрібнодисперсних пюре з нихПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2015Розробка інуліновмісних наноструктурованих добавок із топінамбураПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Лосєва, С. М.
2015Вплив сублімаційного сушіння та кріогенного подрібнення на збереження БАР часнику під час розробки технології дрібнодисперсних ароматичних добавокПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2015Інноваційна технологія оздоровчих кисломолочних напоїв із використанням маслянки та тонкодисперсних добавок із пряних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
2015Інновації в технології отримання заморожених ягід та дрібнодисперсного замороженого пюре з них для оздоровчого харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В.
2015Вивчення якості нових видів молочно-рослинних десертів із використанням наноструктурованого пюре з ягідПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В.
2015Вивчення процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонівПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.; Кись, В. В.
2015Розробка гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених дрібнодисперсними каротиноїдними добавкамиПавлюк, Р. Ю.; Глубокий, Д. О.
2015Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тістаОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Кравченко, О. І.
2015Дослідження впливу температури замочувального середовища на динаміку поглинання вологи зерном полбиОлійник, С. Г.; Запаренко, Г. В.
2015Використання кунжутного шроту в харчуванніОвсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Андрасович, Д. В.; Шарапанюк, Ю. В.
2015Перспективи використання вторинної горіхової сировини для збагачення білком борошняних виробівНовік, Г. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лисюк, Г. М.
2015Вивчення фізико-хімічних та органолептичних показників якості сичужного сиру під час зберіганняМашкін, М. І.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 58