Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 58
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Пошуково-дослідна робота студентів із розробки молочних продуктів функціонального та оздоровчого призначення | Скрипка, Л. І.; Абрамова, Т. С.; Маліборська, Р. І. |
2015 | Дослідження впливу мікробного полісахариду ксампану на властивості безборошняного тіста для мафінів | Самохвалова, О. В.; Касабова, К. Р. |
2015 | Дослідження вологоутримуючої здатності порошків із виноградних вичавків | Самохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М. |
2015 | Дослідження якості заморожених дрібнодисперсних добавок із фруктів | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А. |
2015 | Технологія молочно-рослинних функціональних нанонапоїв на основі сироватки молочної | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А. |
2015 | Технологія молочно-рослинних каротиновмісних нанонапоїв на основі сироватки молочної | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С. |
2015 | Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних прянощів як сировини для оздоровчих продуктів харчування | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Юр’єва, О. О. |
2015 | Вивчення впливу кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення на пектинові речовини ягід під час отримання заморожених дрібнодисперсних пюре з них | Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |
2015 | Розробка інуліновмісних наноструктурованих добавок із топінамбура | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Лосєва, С. М. |
2015 | Вплив сублімаційного сушіння та кріогенного подрібнення на збереження БАР часнику під час розробки технології дрібнодисперсних ароматичних добавок | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О. |
2015 | Інноваційна технологія оздоровчих кисломолочних напоїв із використанням маслянки та тонкодисперсних добавок із пряних овочів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
2015 | Інновації в технології отримання заморожених ягід та дрібнодисперсного замороженого пюре з них для оздоровчого харчування | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В. |
2015 | Вивчення якості нових видів молочно-рослинних десертів із використанням наноструктурованого пюре з ягід | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В. |
2015 | Вивчення процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонів | Павлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.; Кись, В. В. |
2015 | Розробка гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених дрібнодисперсними каротиноїдними добавками | Павлюк, Р. Ю.; Глубокий, Д. О. |
2015 | Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тіста | Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Кравченко, О. І. |
2015 | Дослідження впливу температури замочувального середовища на динаміку поглинання вологи зерном полби | Олійник, С. Г.; Запаренко, Г. В. |
2015 | Використання кунжутного шроту в харчуванні | Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Андрасович, Д. В.; Шарапанюк, Ю. В. |
2015 | Перспективи використання вторинної горіхової сировини для збагачення білком борошняних виробів | Новік, Г. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лисюк, Г. М. |
2015 | Вивчення фізико-хімічних та органолептичних показників якості сичужного сиру під час зберігання | Машкін, М. І. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 58