Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64147
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олійник, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Степанькова, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Кравченко, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-20T07:46:43Z | - |
dc.date.available | 2025-03-20T07:46:43Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Олійник С. Г., Степанькова Г. В., Кравченко О. І. Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 86-87. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64147 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тіста | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_86-87.pdf | 135.48 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.