Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64147
Название: Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тіста
Авторы: Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Кравченко, О. І.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Олійник С. Г., Степанькова Г. В., Кравченко О. І. Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 86-87.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64147
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_86-87.pdf135.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.