Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6349
Назва: Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів
Автори: Агафонова, Ю. Ю.
Прокудіна, В. Ю.
Василець, К. К.
Ключові слова: сметанні десерти;стабілізатори структури;кисломолочні продукти
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Агафонова Ю. Ю., Прокудіна В. Ю., Василець К. К. Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 369-377.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано вплив сучасних моностабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів. Науково обґрунтовано та доведено раціональність та ефективність використання стабілізаторів структури для виробництва кисломолочних продуктів у визначених концентраціях.
The article analyzes the impact of modern structures on monostabilization systems texture cream desserts. Scientifically substantiated and the rationality and efficiency of structure stabilizers for the production of dairy products in certain concentrations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6349
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_62.pdf186.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.